Danmark åbner grænsen for beboere i Slesvig-Holsten og for anerkendelsesværdige formål fra andre EU- og Schengenlande samt UK Categories: Politiet, Regeringen, Restriktioner, Udlandet Timelines: _Timeline, Regeringen, Restriktioner for rejser

Nyhed fra Justitsministeriet:

Personer med bopæl i Slesvig-Holsten kan fra den 15. juni 2020 indrejse i Danmark uden at opfylde kravet om et anerkendelsesværdigt formål. De skal alene dokumentere, at de bor i Slesvig-Holsten.

Listen over anerkendelsesværdige formål bliver samtidigt udvidet for indrejsende med fast bopæl i EU- og Schengenområdet samt Storbritannien. Personer, der er bosat i EU- og Schengenområdet samt Storbritannien, kan derfor også rejse ind i Danmark fra den 15. juni, for at besøge kærester, forlovede, bedsteforældre og børnebørn samt ved erhvervsrejser og jobsamtaler mv. Derudover åbnes der for personer, der er bosat i EU- og Schengenområdet samt Storbritannien, og som ejer sommerhus i Danmark, eller som kan dokumentere alene at være i transit i Danmark med henblik på ferieophold eller turisme uden for Danmark. Ferielejligheder, kolonihaver eller både beliggende i Danmark vil i den forbindelse fremover blive sidestillet med sommerhuse. Det samme gælder fastliggerpladser på campingpladser i Danmark.

Posted Under

Skriv et svar