Genåbning af superligakampe, idræt for ældre, musik- og kulturskoler for unge samt dag- og ældrehøjskoler Categories: COVID-pas, Mundbind, Regeringen, Restriktioner, Smitte, Test Timelines: _Timeline, Regeringen, Restriktioner for kulturliv, Restriktioner for sport og fritid

Nyhed fra Kulturministeriet:

Aftalen om udmøntning af genåbning af samfundet den 21. april indebærer konkret følgende:

  • Alle idrætsgrene åbnes for børn og unge under 18 uden coronapas med forsamlingsloft på 25 personer. Forsamlingsloftet på 25 for idræt for børn og unge omfatter også idrætsaktiviteter, hvor personer over 18 år deltager, hvis disses tilstedeværelse er nødvendig for en forsvarlig afvikling.
  • Indendørs idræt i organiseret regi for åbnes personer over 70 år med forsamlingsloft på 10 samt coronapas.
  • Foreningsliv, musik- og kulturskoler samt andre kunstskoler for børn og unge under 18 med genåbnes uden coronapas med forsamlingsloft på 25. Gælder ikke sangaktiviteter.
  • Fodbold: Gjensidige Kvindeliga og 1. division samt Superliga, NordicBet Liga og 2. division (herrer og kvinder), pokalfinaler samt landskampe genåbnes for tilskuere i sektioner af 500 med 1 meters afstand med bl.a. egen ind- og udgang og med krav om coronapas samt registrering af samtlige tilskuere med henblik på understøttelse af smitteopsporingen.
  • Daghøjskoler og seniorhøjskoler genåbnes med testkrav svarende til modellen på uddannelsesområdet.

Som aftalt mellem partilederne den 22. marts genåbner museer, kunsthaller samt biblioteker med coronapas.

Posted Under

Skriv et svar