Invitation til Booster-vaccination udsendes nu til (næsten) alle Categories: Plejehjem, Revaccination, Smitte, SST, Vaccination Timelines: _Timeline

Nyhed fra SST:

Der tilbydes lige nu revaccination til alle der personer, der fik deres 2. stik i foråret frem til den 1. juni 2021. Er du i den gruppe, kan du forvente en invitation i din e-boks ca. 6 måneder og 2 uger efter dit 2. stik.

I følge vaccinationskalenderen drejer det sig om målgrupperne 4 til og med 10d-2.

Sundhedsstyrelsen planlægger efter, at alle over 18 år skal revaccineres, men hvis man har fået 2. stik efter d. 1. juni 2021, kan det eventuelt blive med et længere interval end 6 måneder og 2 uger. Sundhedsstyrelsen vil i løbet af november gennemgå det faglige grundlag for at kunne udmelde plan for revaccination af resten af befolkningen. Den udmelding vil komme i starten af december.

”Vi anbefaler, at man hurtigst muligt booker sin tid til revaccination, når man har fået en invitation. En revaccination beskytter én selv mod at blive alvorlig syg med COVID-19 og forebygger samtidig, at man smitter andre, som kan være i risiko for at blive alvorligt syge.”

Helene Probst, vicedirektør i Sundhedsstyrelsen

SST har desuden udarbejdet en status på revaccination.

Posted Under

Skriv et svar