Mulighed for at afholde private fester uden for hjemmet Categories: Politiet, Regeringen, Restriktioner Timelines: _Timeline, Politiet, Regeringen

Nyhed fra Justitsministeriet:

Danskere får nu mulighed for at holde sommerens private fester uden for hjemmet til senere end kl. 24.00. Efter at have afholdt forhandlinger om muligheden for at lempe reglerne er regeringen og Folketingets partier enige om, at private fester på restauranter mv. ikke skal afsluttes kl. 24.

Serveringssteder skal fortsat holde lukket mellem kl. 24.00 og 05.00, men vil fra lørdag den 13. juni 2020 kunne holde åbent efter kl. 24 for private fester som f.eks. bryllupper, sølvbryllupper, konfirmationsfester, studenterfester, fødselsdage og lignende arrangementer, hvor deltagerne kender hinanden i forvejen, forudsat at kun personer, der deltager i arrangementet, har adgang til serveringsstedet.

Det bliver også muligt at holde private fester som f.eks. bryllupper, sølvbryllupper, konfirmationsfester, studenterfester, fødselsdage og lignende arrangementer, hvor deltagerne kender hinanden i forvejen, i f.eks. lejede festlokaler, forsamlingshuse el.lign., selv om der er flere end 50 personer til stede, forudsat at deltagerne i det væsentlige sidder ned.

Posted Under

Skriv et svar