“Politiet opfordrer til ikke at samles over 100 mennesker, og det vil blive fulgt op med konsekvens og håndhævelse…” Categories: Politiet, Pressemøde Timelines: _Timeline, Politiet

Pressemøde:

“Jeg tror, jeg vil starte med at sige, som statsministeren flere gange har sagt. Vi har et fælles ansvar over for de svækkede og sårbare i vores samfund.”

“Nu strammer vi og opfordrer kraftigt til ikke at samles over 100 mennesker, og det vil blive fulgt op med konsekvens og håndhævelse. Det er vigtigt det her. Det handler om mere end dig selv. Det handler om samfundet.”

“Jeg vil også gerne sige, at politiets beredskab er stærkt. Samfundets beredskab er stærkt. Danmark har et stærkt krisestyringsberedskab. Vi skal nok sørge for, at der er det til rådighed, som skal bruges – både i sundhedsvæsenet og i samfundet i øvrigt.”

“Altså man kan jo sige, at når denne her indsats går op i gear, så går samfundet ned i gear. Så kan du altid spørge, hvor langt ned i gear skal samfundet gå, før man er tilfreds. Skal alle have udgangsforbud?”

Rigspolitichef Thorkild Fogde

Posted Under

Skriv et svar