Regeringen har besluttet, at elever og studerende på alle offentlige uddannelsesinstitutioner sendes hjem senest fra 13. marts 2020 Categories: Børn og unge, Regeringen, Restriktioner, Skole og uddannelse, Smitte Timelines: _Timeline, Restriktioner for skole og uddannelse (UVM)

Nyhed fra UVM:

Regeringen har den 11. marts besluttet, at elever og studerende på alle offentlige uddannelsesinstitutioner sendes hjem hurtigst muligt og senest fra fredag den 13. marts 2020 i foreløbigt to uger. Private institutioner opfordres til at gøre det samme. For kostelever skal det aftales lokalt, hvilke elever der kan blive på skolen, indtil skolen genåbner.

Alle offentlige skoler og dagtilbud lukkes fra mandag den 16. marts 2020 og i foreløbigt to uger. Kommunerne etablerer nødpasning. Private institutioner opfordres til at gøre det samme. For efterskoler skal det aftales lokalt, hvilke elever der kan blive på skolen, indtil skolen genåbner.

Regeringens mål er, at elever skal have så meget undervisning som muligt i den periode, hvor man ikke skal møde fysisk op på sin skole.

 

Posted Under

Skriv et svar