Tilslutningen til vaccination skal øges blandt de 20-29 årige Categories: Skole og uddannelse, Smitte, SST, Vaccination Timelines: _Timeline, SST

Nyhed fra SST:

Selvom der er en flot tilslutning til vaccinationsprogrammet, er der en gruppe, hvor Sundhedsstyrelsen har vurderet, at der er behov for en ekstra indsats. Det er blandt de 20-29-årige, hvor der er den laveste tilslutning, selv om de har fået en invitation for uger tilbage. Udover at beskytte andre er der store fordele for de 20-29 årige ved at blive vaccineret. Uden vaccination forventes 25-40 ud af 1.000 (0,025-0,040%) smittede i aldersgruppen at blive indlagt.

I samarbejde med Region Sjælland tager Søren Brostrøm til Holbæk i dag, hvor han holder et oplæg og er med til at vaccinere elever på Slotshaven Gymnasium og erhvervsuddannelsen EUC Nordvestsjælland.

”Jeg er enormt glad for den store indsats, som regionerne og kommunerne gør i arbejdet med at få flest mulige vaccineret mod COVID-19. Derfor ser jeg også frem til at vaccinere nogle af de elever, som gerne vil vaccineres.”

Direktør for Sundhedsstyrelsen Søren Brostrøm

Posted Under

Skriv et svar