“Vi står sammen ved at holde afstand…” Categories: Børn og unge, Pressemøde, Regeringen, Restriktioner, Skole og uddannelse Timelines: _Timeline, Regeringen

Pressemøde:

“Vi kan allerede nu både se og høre og mærke, at det bliver en anderledes dag for børnene. Der kommer til at være længere mellem bordene og kammeraterne. I skal være meget mere udenfor, end I plejer. Mindre grupper. Der bliver rigtig meget, I børn skal vende jer til. Men det er jeg faktisk sikker på, at I godt kan finde ud.” 

“Jeg vil også gerne sige, at målet med alt det, vi gør, det er jo, at vi så hurtigt, som det overhovedet kan lade sig gøre, vender tilbage til et Danmark, der er så normalt, som overhovedet muligt. Selvom jeg tror, at mange af os efterhånden godt ved, at det nok ikke bliver præcis på samme måde, som det var før. Men vi skal jo tilbage til et liv, hvor vi kan holde familiefester igen. Hvor vi kan give vores nærmeste et kram. Hvor de unge bare kan få lov til at være unge. Og hvor vi i det hele taget kan leve vores liv.” 

Statsminister Mette Frederiksen (S)

“Selvfølgelig er hvert enkelt dødsfald en tragedie. Men tallene viser også, at vi har epidemien under kontrol. Kurven – jamen, den er fladet ud, og den er fortsat et fornuftigt stykke under kapacitet loftet i sundhedsvæsenet.” 

“Det sidste par uger har vi set et stort fald i antallet af henvendelser til vores praktiserende læger. Det er rent ud sagt bekymrende.”

Sundhedsminister Magnus Heunicke (S)

“Epidemien er bøjet af. Alle de tiltag, vi har lavet, har været succesfulde.” 

“Vi har set mere end en halvering i patienter, der er henvist til udredning for psykisk sygdom i psykiatrien, og det er vi også bekymrede for.” 

Direktør for Sundhedsstyrelsen Søren Brostrøm

“Jeg kan jo ikke løfte sløret for, hvad det er for nogle ting, der bliver regnet på, fordi det indgår i en politisk proces.” 

Direktør for Statens Serum Instituttet Kåre Mølbak

Posted Under

Skriv et svar